مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند دختر 7 و نیم ساله

با سلام بنده و شوهرم بصورت توافقی از یکدیگر جدا شدیم و از اونجایی ک دخترم هفت سال و نیم دارد حضانتش ب عهده ی پدرش است اما ایشان فرزندم را ب مدت ده روز ب مدرسه نفرستاده و فرزندم را ب شهرستان ب خانه ی پدری اش برده و او را ب پدرومادر پیرش سپرده و خودش ب شهرستان محل زندگی و کارش برگشته .درباره ی گرفتن حضانت دخترم اقدامی میتوانم انجام دهم؟زیرا حضانتش را ب پدرش سپرده بودم نه به مادربزرگش

پاسخ ها :

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

اگر ثابت کنید پدر صلاحیت نگهداری فرزند را ندارد می توانید سلب حضانت کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله دادخواست سلب حضانت دهیدو همین موارد را اعلام کنید رای میگیرید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید اقدام کنید درنهایت مصلحت طفل توسط دادگاه بررسی میگردد