مشاوره حقوقی رایگان - اعسار مهریه

همسر بنده چند ما پیش طلاقش رو گرفت و مهریه را از طریق دادگاه و ثبت به اجرا گذاشت. مهریه 700 تا سکه و 50 میلیون پول نقد هست. 700 تا سکه رو از طریق دادگاه و ثبت احوال شهرستان خودمون به اجرا گذاشت . که من تقاضای اعسار دادم، با توجه به اینکه دانشجوی دکتری در خارج از کشور و از طریق بورسیه در حال تحصیل هستم ، دادگاه من را محکوم به پرداخت یک سکه پیش و سالی یک سکه کردند. حالا زوجه از طریق دادگاه استان اقدام به درخواست 50 میلیون را کرده و دادگاه به من مهلت داده که ظرف یک ماه تقاضای اعسار بدهم . آیا رای دادگاه شهرستان بابت تقسیط اعسار قابل قبول برای دادگاه استان هست یا من باید دوباره تقاضای تقسیط اقساط بدهم؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
باید یک دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به ، مجددا برای این پرونده بدید .