مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست اعسار مهریه

باسلام
جلسه اول بررسی مهریه شرکت نکردم٬ حکم صادر شد و بیست روز مهلت واخواهی و بلافاصله بیست روز مهلت تجدید نظر در نظر گرفته شده٬ برای طولانی شدن روال پرونده چه زمانی دادخواست اعسار از پرداخت مهریه و هزینه دادرسی رو تقدیم دادگاه کنم ٬ تا جلب نشم؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شماازتاریخ ابلاغ اجراییه یک ماه مهلت دارید تا دعوای اعسار را مطرح کنید یعنی تو این مدت اگر دعوای اعسار را مطرح کنید دیگه جلب وزندانی نمیشود تا پایان رسیدگی به دعوای اعسار

پرسشگر :

یعنی بعد از چهل روز ٬ اجراییه صادر شد بنده یک ماه مهلت اعسار دارم؟

پرویزرشیدی

جناب آقای پرویزرشیدی :

سلام،زمانی که برگه اجراییه برات ارسال شدازتاریخ ابلاغ یک ماه فرصت دارند دادخواست اعساربدهیدبادادن این دادخواست جلب برای شما صادر نمی‌شود،،رشیدی،وکیل پایه یک 09123531463

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.دوستان پاسخ دادند.یاالله

الهام  بيرانوند

سرکار خانم الهام بيرانوند :

باسلام پس از اتمام 44 روز واخواهی وتجدیدنظر خواهی وپس از صدور اجرايي ظرف یکماه باید دادخواست اعسار بدین