مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه تعدیل اقساط چگونه است

ابتدا خواهش میکنم میدونم سوالات مردم زیاده اما چون عازم ماموریتم و وقت ندارم ممنون میشم جوابمو بدید و با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز که وقتشونو در اختیار مردم قرار میدن... من حکم عدم سازش گرفتم الان با دو بچه م زندگی میکنم دو پسر9 و 13ساله دادگاه تهران بود چون چند ماه پیش ساکن تهران بودم الان اصفهانم خبرنگارم و وضع مالی خوبی ندارم.. بخاطر افزایش اجاره خونه رفتم اصفهان.. اعسارم قبول شد اما با 10 سکه پیش و 4 ماه یک سکه که اگه این پول ها را داشتم همون تهران می موندم.. تجدیدنظر هم رای دادگاه اعسار رو تائید کرده.. حالا رفتم دفاتر قضایی فرم تعدیل اقساط گرفتم.. اما دیدم فرم شبیه همون فرم دو شاهد برای اثبات اعسار بود منتهی این بار 4 شاهد تو فرم هست. سوالم اینه چرا مگه 2 شاهد نبود؟ دوم همه شاهدان شهرستانن اون دفعه هم برای اثبات اعسار با بدبختی دو شاهد از شهرستان آوردم تهران.. الان 4 تا میخوان؟؟!! و سوال مهم تر دوباره اون خانم عین دادگاه اعسار اونم باید بیاد دوباره برای دادگاه تعدیل؟؟ چون تو دادگاه اعسار رفت رو اعصابم تنش شدید بوجود آورد ممنون میشم سوالاتم جواب بدید خواهش می کنم بخصوص در مورد 4 شاهد و حضور مجدد اون خانم سابق

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام بله حتما باید 4شاهد معرفی و روز جلسه حاضر شوند.
بله خانم هم به جلسه تعدیل احضار خواهد شد.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

برای تعدیل نیاز به 4شاهد است .بله ایشان به دادگاه می آید واگر شما بخواهید می توانید وکیل بگیرید

پرسشگر :

ممنون خانم عزتی از توضیحاتتون منتهی خوب وکیل بگیرم اون‌خانم و قاضی نمی گن اگه پول وکیل داره پس تعدیل چرا داده؟

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

بله دو شاهد کافی است
بله خانم خوانده دعوی اعسار است و جهت دفاع دعوت خواهد شد
و طبق دستور رئیس قوه قضائیه بعد از گرانی سکه الان در خصوص تعدیل مهریه های سکه دادگاهها تعدیل امر می نمایند

علی حدادیان

علی حدادیان :

استان :

بله دقيقا عين دادگاه سابق پررسه انجام ميشود