مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام و خسته نباشید خدمت شما وکلای عزیز
زوجه در پرونده طلاق موفق به گرفتن حکم طلاق از قاضی به دلیل اعتیاد شوهر و امضا کردن بند 7 عقدنامه توسط شوهر شده است چگونه باید درخواست تکرار ازمایش پزشکی قانونی داد چون واقعا زوج کلا 8ماه مصرف تریاک داشته و هیچ نوع کمپ برای ترک نرفته ودر زمان دادخواست طلاق ازطرف زوجه به مدت 2 ماه نکشیده است ولی جواب آزمایش مثبت بود وقاضی حکم طلاق را سریع صادر کرده
وزوجه تمام سکه وحق وحقوق خودرا بخشیده و فقط طلاق ازقاضی خواسته است وموفق شده ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. پرونده نیازمند بررسی است. با نگارش لایحه ای جامع وکامل به رای اعتراض و درخواست ارجاع مجدد به پزشکی قانونی نمایید.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

اگر مهلت تجدید نظر تمام نشده لایحه‌ای متقن و مستدل راه گشا است. از وکیل کمک بگیرید