مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب

بنده 7 سال پیش چک غیر صیادی بمبلغ 150 میلیون را به شخصی دادم
در حال حاضر با توجه به استعلام بانک مرکزی هیچ گونه چک برگشتی ندارم .
اما حسابهای من بابت چک 150 میلیونی مسدود است
خواستم بپرسم احتمال شکایت وجود داشته که بعدا ان شخص در دادگاه رضایت داده باشد ؟ و من الان باید بروم و نامه بگیریم از دادگاه برای بانک ببرم تا حسابم باز گردد ؟
سپاسگذارم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از بانک مربوطه استعلام کنید تا ببینید از کجا مسدود شده است و به مرجع مربوطه مراجعه تا علت مسدودی را متوجه شوید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

به شعبه مراجعه نمایید ببینید توسط کدام مرجع مسدود گردیده پس از آن حضورا پیگیری نمایید

مجتبی اکبری

جناب آقای مجتبی اکبری :

با سلام
پیگیری بفرمایید ببینید وضعیت رسیدگی به موضوع چک در چه وضعیتی قرار دارد، اگر رضایت واصل شده باشد میتوانید لایحه رفع مسدودی حسابهای تان را تقدیم مرجع قضایی کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از بانگ پیگیری کنید که از کجا مسدود شده و بعد برای رفع مسدودی اقدام کنید