مشاوره حقوقی رایگان - کسب سود و درآمد از مال غیر ( ملک مشاع است)

سلام
چند قطعه زمین و باغ موروثی داریم که توسط عمویم و خانواده ایشان به مدت 25 سال تصرف شده و علیرغم اینکه بارها از ایشان درخواست کرده ایم که دوستانه املاک را تقسیم کنیم اما با ننه من غریبم بازی و بهانه های واهی هنوز املاک را در تصرف خود دارند و استفاده می کنند، و اجازه تقسیم هم نمی دهند؛ این طور هم که پیداست در طی این سالها، از درآمد حاصل از این املاک چندین خانه و زمین به صورت مخفی خریده اند، سوال: با توجه به اینکه سهم الارث هردو خانواده برابر است و با توجه به اجرت المثل املاک متصرف شده در طی این سالها آیا ما هم در این املاک جدیدی که خریده اند سهیم هستیم؟ یا می توانیم در دادگاه علاوه بر اجرت المثل، ادعایی مبنی بر سود کارکرد املاک داشته باشیم؟ چون این خانواده تعمدا حاضر به تقسیم املاک نیستند تا از زمین ها استفاده کنن و با درآمد آن برای خود سرمایه جمع کنند.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

حتما لازم است ابتدا دادخواست تقسیم ترکه داده و بعد نتیجه اجرت المثل زمین و یا هر چیزی را درخواست دهید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام ابتدا گواهی حصر و وراث بگیرید سپس دادخواست تقسیم ترکه بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
شما میتوانید دادخواست حقوقی اقامه نمایید و درخواست تقسیم اراضی و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را نمایید