مشاوره حقوقی رایگان - لوله کش نامناسب ساختمان

سلام یه نفراومده خودشوجازده لوله کش هستم کارای طبقه دوم وانجام داده ورفته ماهم کلی هزینه وکاشی ایناکردیم اومدیم طبقه دوم یه ماه نشده که دیدیم طبقه پایین آب میده خونه همسایه آب داده به لوله کش زنگ زدیم بیادایرادشودرست کنه یاجاشوپیداکنه خودمون درست کنیم نیومده هیچ رفته مغازه نونوایی باهمسرم جلاویزشده ودعواکردن حالاماشکایت کردیم منتظربایدبمونیم کارشناس بیادیامیتونیم سرویس وحمومودرست کنیم یک ماه مانده سرویس داریم نه حموم

پاسخ ها :

سیده ساجده محمودزاده سیستانی

سرکار خانم سیده ساجده محمودزاده سیستانی :

سلام و احترام .
توصیه میکنم در صورتیکه درخواست کارشناسی کرده اید صبر کنید تا کارشناس حضور پیدا کنند و براورد هزینه انجام دهند.
و در باب شکایت بابت اینکه حقیقتا ایشان در این حرفه فعالیت نداشتند میتوانید تماس بگیرید تا راهنمایی شوید.