مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از لوله کش ساختمان

با سلام بنده از سایت درج آگهی یک لوله کش آوردم که یک خونه ویلایی رو برای من لوله کشی آب و فاضلاب و پکیج رو انجام داد و دستمزدش رو گرفت رفت بعد ناظر اومد و میگه تمام لوله کشی آب فاضلاب و پکیج کلا اشتباه هست و همش باید دوباره انجام بشود و به خاطر این که کاشی سرامیک کار کردم همه باید تخریب بشود و دوباره انجام بشود که هزینه زیادی به من وارد میکند و هر چی با لوله کش تماس میگیرم جواب نمیدهد و فقط پیام های واریز و سایر پیام ها که به او دادم موجوده شاهد هم دارم آیا شکایت فایده دارد؟ چقدر طول میکشه بتونم ازش خسارت بگیرم بهترین کار چی هست؟ یه دنیا ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بخاطر کاشی و سرامیک به نظر نمی توان شکایت کرد
قبل از کاشی کاری باید مهندس ناظر اظهارنظر می کرد و لوله ها تست می شد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد اما راه حل وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شرایط کارشناسی وجود داشته باشد امکان مطالبه وجود دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بهتر است که مسالمت آمیز حل و فصل شود چیزی که مشخص است این است که شما در هر صورت قبول کرده اید و شکایت در این مورد عملا بی فایده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

کارشناس در خصوص وضعیت لوله‌ها بررسی‌های لازم را انجام دهد سپس بر اساس آن می‌توانید دادخواست مرتبط ارائه دهید