مشاوره حقوقی رایگان - شرکت هرمی کیونت لعنتی

سلام
هفت ماه پیش پسرم 21 ساله ام با تماس دوستش راهی تهران شد و بعد چهار روز در جنوب تهران ، به ما زنگ زد و گفت که برای استخدام بعنوان راننده شرکت نفت اهواز نیاز به یک پژو پارس دارم با خواهش و التماس فراوان از من درخواست دویست و پنجاه میلیون تومن پول کرد ، با التماس و گریه ازم گرفت
اوایل کارش بیشتر تماس تلفنی می‌گرفت اما کم کم تبدیل به تماس روبیکایی و تلگرامی شد و الان فقط پیام می گذارد
دو ماه پیش او را در پرند شناسایی کردیم ،گفت همه آن حرفا ی استخدام در شرکت نفت اهواز دروغ بوده چون اگر راست می گفتم بهم پول نمی دادی و آن پول را در جایی سرمایه گذاری کرده ام ، با تماس دوستش رفت سر کار ....
الان فهمیدیم که در کیونت لعنتی سرمایه‌گذاری کرده و احتمالا عضو‌گیری کرده است

به پلیس آگاهی رباط کریم اطلاع و دادخواست داده ایم ، آیا خودش را از موضوع شکایتمان خبردار کنیم ، یا نه ؟

چون ارتباطش با ما خیلی کم شده ، نگرانش هستیم و حاضر نیست به خانه برگردد

پاسخ ها :

سیده ساجده محمودزاده سیستانی

سرکار خانم سیده ساجده محمودزاده سیستانی :

سلام و احترام
بله به فرزندتان اطلاع دهید چرا که در سایر مراحل قضایی ایشان ذی نفع هستند و باید حضور داشته باشند.برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید تماس حاصل فرمایید