مشاوره حقوقی رایگان - دعوای متقابل حقوقی

سلام دو سال پیش به یه نفر 300 میلیون پول دادم کارکنه سود بده در قبال سود و اصل پول چک گرفتم الان در طول دو سال چکهای سود و پاس کرده ولی اصل مبلغ و نمی ده میگه هموناست که داده
حالا چک دست منه و مبلغ نداره
شکایت درخواست لاشه ی چک داده
چیکارکنم آیا شکایتش وارده براساس چکهای پاس شده یا اینکه چک دست منه من شکایت کنم

پاسخ ها :

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر چک از وصف تجریدی برخوردار است یعنی وقتی در ید شخصی باشد طلبکار حساب میشود و ایشان باید عدم مدیون بودن خود را ثابت کنند نه شما وقتی چک خالی است یعنی به شما برای پر کردن ان وکالت داده اند میتوانید برای جلسه، وکیل بگیرید و به فیش های واریزی خود استناد کنید وهمچنین باتوجه به مستنداتی که دارید عنوان کنید بینتان قرارداد شفاهی سرمایه گذاری بوده است و....

سیده ساجده محمودزاده سیستانی

سرکار خانم سیده ساجده محمودزاده سیستانی :

سلام و احترام.
شما شکایت کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر و اینکه تحت چه عنوانی شکایت تنظیم کنید تماس حاصل فرمایید