مشاوره حقوقی رایگان - دعوای متقابل

با سلام. دو برادر که مالک یک سوپرمارکت می باشند چند روز پیش بنده را مورد فحاشی و ضرب و شتم قرار دادند بنده با کلانتری تماس گرفتم و گزارش تهیه کرد و گفت در دفتر خدمات قضایی شکایت کنید بنده به علت مشغله کاری هنوز مراجعه نکرده بودم که امروز دیدم یکی از آن دو برادر از بنده با عناوین اتهامی گوناگون شکایت کرده است سوال بنده این است که حالا من باید جداگانه از این دونفر شکایت کنم یا منتظر باشم روز دادگاه ادعای دعوای متقابل بکنم؟ و دعوای متقابل را در شورای حل اختلاف مطرح کنم یا کلا آن جلسه را شرکت نکنم و در دادگاه مطرح کنم؟ و با توجه به اینکه بنده از دونفر شاکی هستم ولی فقط یکی از آنها که سوسابقه ندارد از بنده شکایت کرده امکان اقامه دعوای اضافی بر علیه نفر دوم وجود دارد؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام ، خیر هم اکنون شکایت کنید

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود ، شما شکایت خود را مطرح کنید و دعوای متقابل مربوط به پرونده حقوقی است و در کیفری این عناوین که شما فرمودین صدق نمی کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شما شکایت خودتان را تنظیم کنید چنین چیزی در امور کیفری وجود ندارد و قاضی ملزم به رسیدگی توأمان نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر مدارک دارید شکایت کنید نباید صبر میکردید

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

از هردو نفر شکایت کنید و بیان کنید پرونده تشکیل شده را تا بطور همزمان رسیدگی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دعوای شما در این مورد به صورت کیفری و توامان نیست و توصیه نیشود اکر دلایل مافی دارید سریعتر شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مواردی که شما بیان کردید مربوط به دعاوی کیفری نیست شما باید جداگانه شکایت کنید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام شما می توانید نسبت به آن دو فرد طرح شکایت نمایید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

شکایت خود را مطرح کرده و تقاضای ارجاع به شعبه ای که دعوای آنها علیه شما مطرح شده را بدهید