مشاوره حقوقی رایگان - خرید تاکسی و تمام شدن زمان وکالت کاری

با سلام
بنده تاکسی تصادفی خریداری کردم از ورثه که صاحب تاکسی فوت کرده است.....
ورثه وکالت کاری 3ماه به جای وکالت فروش برای بنده دادند
اما صافکاری و مکانیکی درست شدن تاکسی زمان بر بود و مهلت وکالت به پایان رسید...در صورت همکاری نکردن ورثه برای تمدید وکالت از چه راهی میتوانم کارهای تاکسیرانی و تعویض پلاک را انجام بدهم...‌‌آیا ورثه میتواند ماشین که درست کردم را پس بگیرد

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

اظهارنانه تنظیم سند داده سپس دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

بطور کلی میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند ثبت نمایید جهت بررسی دقیق موضوع پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دادخواست اثبات وقوع بیع والزام به فک پلاک وتنظیم سند رسمی به طرفیت ورثه بدهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادخواست الزام به تنظیم سند دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بستگی دارد
شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر در صورت عدم همکاری وراث از طریق محکمه می توانید به حق خود برسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید و اگر اقدام نکردند می توانید علیه وراث دا‌دخواست بدهید.