مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی

سلام
من یه دختر مجرد با مادرم در خانه پدری دو طبقه و برادرم و همسرش در طبقه پایین زندگی می‌کنیم،من با بیماری کم خونی و 47 کیلو وزن در سن 42 سالگی، تنها توانایی انجام امور خودم را دارم،ولی 15 سال هست برادرم با تحریکات زن برادرم، آرامش روانی مرا سلب کرده!
برای صحبت بزرگتری در بستگان ندارم!
آیا راه قانونی هست که من و مادرم به آرامش برسیم؟

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

منزل را فروخته و جدا گانه منزل تهیه نمایبد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

درخواست انحصار وراثت دهید و تحریر و تقسیم ارث نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید ملک را با دستور قضایی بفروشید و با سهم خودتان خانه ای جدا و دور از آنها تهیه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دوستانه یا غز طریق دادگاه جهت فروش ملک مشاع اقدام کنید