مشاوره حقوقی رایگان - قرار مقدم بر سقوط

سلام بنده معامله ای رو بصورت غیابی فسخ کردم طرف موقع اجرا واخواهی داد. ولی من موقع اجرا متوجه شدم ک در دادخواست پلاک خودرو رو اشتباهی نوشتم و دادگاه گفت ک باید از اول اقدام کنی اصلاح رای رو قبول نکرد. و مجبور به استرداد شدم. حتی لایحه تغییر پلاک و اصلاح رای هم موجود هست ... حتی واخواهی طرف هم تو دادخواستش پلاک رو اشتباهی نوشته بودن. من مجبور شدم از اول شروع کنم این دفعه رای حضوری و قطعی شد موقع اجرا الان 2 نفر اعتراض ثالث زدن ک این نمیتونه شکایت کنه قرار مقدم سقوط قطعی شده چطور باید لایحه بنویسم بدم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام، به وکیل مراجعه واز ایشان بخواهید به استناد مدارک لایحه تخصصی تنظیم نماید