مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه

باسلام ودرود
مایه خونه خریدیم که سندرسمی تک برگ داره وقبل از ما هم دوسندرسمی تک برگ گرفته شده و کلا همه از سازنده که درثبت اسنادرسمی ثبت شده داریم مدرک داریم ثبت شده ... حالا خونه ای که ده ساله ساخته شده فردی با مبایعه نامه ده سال پیش اومده و میگه من قبل از شما خریدم تاریخ مبایعه نامه قبل از سندزده شده ولی سازنده تعهدات خودشو نسبت به این مبایعه نامه انجام نداده واین شخص هم فقط مبلغی نقدا پرداخت حالا بجای اینکه از سازنده شاکی بشه وکیل گرفته از من شکایت کرده حتی وام داشته سازنده انتقال نداده بنام این آقا وکارهای شهرداری بین دوطرف انجام نشده ... حالا با توجه به مطالب ذکر شده این این فرد میتونه صاحب خونه باشه؟ لطفا وخواهشا جواب بدین منتظرم درپناه خدا

پاسخ ها :

ادعای خرید ملک با مبایعه نامه مبایعه نامه خرید ملک مبایعه نامه