مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه خرید ملک

سلام در سال 96 مبایعه نامه به منظور خرید ملکی در یک بنگاه تنظیم کردیم ولی فروشنده در زمان تنظیم سند در دفترخانه حاضر نشد شکایت کردیم و سند توقیف کردیم بعدا فردی آمده مدعی شده که این ملک را طبق یک مبایعه نامه در سال 95 خریده. در مبایعه نامه هم مبلغ خانه 310 میلیون تومان تعیین کرده اند و در بخش شرایط پرداخت ثمن معامله نوشته شده 300 نقدا فی المجلس پرداخت شده و خریدار تا اردیبهشت 97 سند نزده اند و بعد از شکایت ما رفتند سند زدن.
سوال 1 : آیا برای پرداخت ثمن معامله قانونی وجود ندارد و نوشته فوق درسته ؟
سوال 2: آیا فردی میتونه خانه بفروشه و سند نزنه و همین طور بدون سند زدن باقی بماند در این صورت این فرد که میتونه خانه به چند نفر بفروشه و اگر افراد شکایت هم بکنن بعد 3 سال رای دادگاه به نفع خریدار اول صادر میشه ایا این قانون خلا ندارد ؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

همه موارد امکان دارد لیکن پاسخ دقیق نیازمند بررسی اسنادی اشت