مشاوره حقوقی رایگان - تهیه مسکن مناسب در شان زوجه

با سلام
دادخواست الزام به تمکین زوجه دادم و قاضی فرستاد برای کارشناسی منزل، کارشناس منزل را تایید کرد ولی زوجه عکس هایی از منزل پدریشان در شهرستان آورده و عکس از جهیزیه ای که وسایل من هم داخل عکسها بوده (البته موقع استرداد جهیزیه تمام وسایل من و اقلام با ارزش مثل طلا و سکه هایی که در منزل داشتم نیز با خود برده است) و از آنجا که قیمت خانه در شهرستان بسیار پایین تر از تهران است کارشناس نظر به این داده است که منزل و اثاث البیت مورد تایید میباشد ولی در شان زوج و زوجه نمیباشد.
میخواستم بدونم این جمله که در شان زوج و زوجه نمیباشد چه تاثیری در رای دادگاه دارد؟ ایا ممکن است به خاطر این جمله زوجه ملزم به تمکین نشود و دادخواست من رد شود؟ چه کاری باید انجام بدم که دادخواست من رد نشود و زوجه ملزم به تمکین گردد؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بله ممکن است دادخواست شما رد شود یا اینکه قاضی بگوید باید منزلی مناسب تهیه نمایید .