مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فروشنده خودرو

سلام و درود. حدود 2/5 سال پیش خودرو ال نود خریدم به عنوان اینکه چند قسمت از ماشین رنگ دارد و بنده قبول کردم ولی الان میخوام خودرو را بفروشم وکارشناسی برده ام که بعد از تشخیص کارشناس جلوی ماشین کلا تعویض شده است فقط وکالتنامه و قولنامه محضری را دارم میخواستم بدونم آیا میتوانم از ایشان شکایت بکنم و به نتیجه برسم یا نه ؟

ممنون از راهنمایی

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اولا بستگی به متن مندرج در مبایعه نامه دارد. برفرض اینکه متن به نفع شما باشد، درصورتیکه کارشناس تایید کند تعویض مربوط به قبل از تاریخ معامله بوده، امکان طرح دعوی وجوددارد.