مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور فروشنده برای سند زدن خودرو

سلام و خسته نباشید. من یه خوردرو خریداری کرده امو زمان محضر گذاشتیم ده روز دیگه هماهنگ کنیم و بعد چند روز ماشین رو که تحویل گرفته بودم به علت خلافی بالا راهنمایی رانندگی ماشینو برده پارکینگ و از این طرف فروشنده چند بار تماس گرفتم که بیاد سند به نام بزنه که ماشینو ترخیص کنم ولی متاسفانه دیگه جواب تلفن منو نمیده که الان تقریبا دو ماه شده ماشین پارکینگه و دوم من اولین بار بود که ماشین خریداری کرده ام که هنگام خرید طرف گفت ماشین سالمه اما جایی نشون دادم میگن مورد داره الان من باید چیکار کنم همینطور داره روزا میگذره سوالم چطور طرفو بیارم برای سند زدن دومین سوال ماشین پارکینگه چون سند به نامم نیست نمیتونم ترخیص کنم سر عدم حضور فروشنده میشه ادعای خسارت کنم

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
میتونید دادخواست الزام به فک پلاک و تنظیم سند رسمی به دادگاه بدید تا اون رو الزام به اینکار نماید

عادل بابایی

عادل بابایی :

اگر عدک حضور کرفته و خسارت تعسسن شده باشد میتوانید مطالبه خسارت کنید و همچنین میتوانید الزام به تنظیم سند را از دادگاه مطرح کنید