مشاوره حقوقی رایگان - ایفای تعهد

باسلام من محکوم به ایفای تعهد تامین آب کشاورزی وپرداخت هزینه دادرسی ونیم عشر شدم وحکم به اجرایات رفته ودر دست داد ورز است .
نیم عشر وهزینه دادرسی از حساب من برداشت شده.
در مورد ایفای به تعهد نیز به اجرای احکام مدنی مراجعه ویک استشهادیه مبنی بر تحویل آب طبق عرف به دادورز ارائه کردم ودادورز پس قبول کردن آن شفاها گفت کار تمام شده وشما با این استشهادیه به تعهد خود عمل نموده اید ودیگ نیاز به اقدامی نیست.
لطفا راهنمایی کنید که ایا از نظر قانونی حکم اجرا شده ونیاز به اقدام دیگری از طرف من نیست .ایا ممکن است بعدا دوباره مشکلی برای من پیش بیاد.
ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به تعهد خود عمل کرده باشید به نظر باید صورتجلسه ای تنظیم شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

دادورز مربوطه وظیفه داشتند حضوری در محل حاضر و صورتجلسه کنند