مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک مشاع بدون اجازه شریک

باعرض سلام خدمت وکلای زحمت کش
در سال 1373 زمین پدرم با چند نفر
شریک بوده بدون اجازه سهم مارا فروخته متاسفانه چون پدرم گم شده ومن آن زمان بچه بودم موقعیت زمین نمی شناسم چطوری از طریق قانون پیگیری کنم تا افرادی بدون اجازه فروخته اند موقعیت زمین را معرفی بکنند تا من قولنامه را مطالعه کنیم سهم را چگونه فروخته اند باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی دارید می توانید دا‌دخواست از لام بطلان معامله بدهید.

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود . اگر زمین دارای سند رسمی باشه امکان جانمائی در طبیعت یا اون منطقه شهری از طریق کارشناسان ثبتی وجود دارد و حتی اگر ندانید زمینتان کجا واقع شده امکان دریافت سند مشاعی دارید و در نتیجه پیدایش می کنید و اگر زمین به صورت مبایه نامه ای بوده و شما فقط یک برگ کاغذ دارید باید بررسی و تحقیق میدانی انجام دهید حد اقل ببینید اون منطقه جزء کدام پلاک ثبتی بزرگ بوده . در نهایت اگر زمین را پیدا نکردید از طریق طرح دعاوی حقوقی مناسب طرفهای دیگر مجبور هستند بر ای دفاع از خودشان اطلاعات مهمی را به دادگاه بدهند و مورد استفاده شما قرار بگیرد.