مشاوره حقوقی رایگان - وکالت کاری برای تعویض پلاک

با سلام و خسته نباشید
آیا وکالت کاری داریم که در داخل متن آن در دهه سال 80 امور مربوط به تعویض پلاک و توکیل به غیر نوشته شده باشد.
بهتر بگم وکالت وکالت خودرو لیرینگی بود. که پدرم مالک بود و بعد از فوت ما وراث به مادرمون وکالت دادیم. به هیچ وجه در داخل متن آن صحبتی از نقل و انتقال یا خرید و فروش و مبلغ به هیچ وجه نشده. ایا امکان دارد وکالت اجازه به رهن و اجاره دادن باشه؟

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
کلمه انتقال منفعت شامل اجاره نیز میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
وکالتنامه با فوت منفسخ میشود
باید متن وکالتنامه بررسی گردد