مشاوره حقوقی رایگان - شکایت چک ربوی

سلام
یکی از دوستان پیشنهاد داد برا سرمایه گذاری و من مبلغ 1 میلیارد بهشون دادم و در قبالش یک چک صیادی به مبلغ 2 میلیارد گرفتم به تاریخ یک سال بعد، حالا چک برگشت خورده و طرف تهدیدم کرده که به عنوان ربا و نزول از من شکایت میکنه، در حالی که طرف در حال حاضر شاکی زیاد داره و حکم جلب هم دارند.
در ضمن قرارداد و یا دست نوشته ای هم نداریم و فقط ایشان چک به من داده اند.
به من گفتند، مبلغ چک یکساله به صورت الی الحساب میباشد.
ایشون میتونه ثابت کنه که ربا بوده؟

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام خیر
صرفا با ادعا نمیتوان ربا را اثبات نمود.

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
نیاز به بررسی بیشتر موضوع دارد ، منتها مطابق ظاهر سوال خیر

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به دلایل اثباتی ایشان دارد