مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از صاحب مغازه به علت عدم پرداخت پول پیش

با سلام، من حدود 5 سال مستاجر یک مغازه بودم تا اردیبهشت امسال مغازه رو پس دادم ولی از اردیبهشت تا الان این آقا پول پیش مغازه رو که 30میلیون بوده به من پرداخت نکرده هرچی هم به ایشون میگیم همش بهونه میاره حالا میخوایم از بنگاهی که قرارداد بستیم و از این آقا شکایت کنیم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
باید دادخواست مطالبه وجه الرهانه را تقدیم کنید .