مشاوره حقوقی رایگان - الزم به تمکین زوجه

سلام خسته نباشید. بنده زوج هستم به زوجه اظهارنامه بازگشت به منزل فرستادم نیومد بعدش الزم به تمکین دادم ابلاغیه اومد 8/20حاضر شوید .سوالم اینه که من به قاضی چی بگم از خودم دفاع کنم حرف بلد نیستم. لطفا راهنماییم کنن ممنون .

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خواهان الزام دفاعی نمی خواهد بکند زن باید دفاع وپاسخگو باشد اگر طرح کند من امنیت ندارم یا شوهر فلان است فلان باید ادله ودیلی بیاورد مثلا قبلا اگر شکایت کرده حکم دادگاه یا نامه پزشکی قانونی یا ...درغیر اینصورت محکوم به تمکین می شود واگر بگوید دلیلی ندارد ونمی روم ناشزه تلقی ونفق اش قطع میشود

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. مسکن واثاث البیت را جهت تمکین فراهم وبه دادگاه جهت رویت اعلام کنید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام باید ثابت نمایید که شما نفقه پرداخت نموده و امکانات زندگی را برای زوجه فراهم نموده اید و ایشان حاضر به زندگی در منزل مشترک نیستند.