مشاوره حقوقی رایگان - فروش اکانت بازی

سلام خسته نباشید من چندین اکانت روی گوشیم داشتم که‌یکی رو که اکانت فری فایر بود رو خواستم بفروشم از طریق واسطه‌داخل روبیکا رفتیم‌که 16 هزار مشترک داشت منو واسطه ریست کرد الان بهم پیام داده میگه اکانتت دو سیوه بوده اون سیو رو بده تامن پول رو بدم من اصلا اون سیو رو ندارم و میدونم که پول نمیده آیای پیگیری کنم؟ و کجا باید برم برای پیگیری؟ و چقد طول میکشه؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنیدواقدام به شکایت کنید زمان قابل پیش بینی نیست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق ورود به سامانه فوریت های سایبری پلیس فتا به آدرس  cyberpolice.gov.ir
یا حصوری به دفترخدمات الکترونیک قضایی مراحعه و شکایت خود را نسبت به فرد مورد نظر انجام دهید