مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق کمیسیون بنگاه

باسلام بنده خونه ای را به مبلغ 2میلیارد و120میلیون تومن یک سال پیش فروخته ام. املاکی داماد خودمان بود اون زمان بین خانواده صحبتهایی کردیم که اگر خونه را نقدا بالاتر از 2میلیارد بفروشد بقیه دومیلیارد را بردارد واسه خودش. اما اومد موقع فروش به صورت قسطی و3فقره چک زمان دار 6ماهه فروختیم من هم باخود گفتم دیگه صحبتهامون اینجا نقض شد چون نقد فروخته نشد. حق قانونی بنگاه هم دادم قبول نکرد حالا یک سال گذشته رفته ازم شکایت کرده که فلانی توافق شفاهی بامن کرده و120میلیون منو پرداخت نمیکنه. بنظرتون چکار باید بکنم؟
حال انکه با شیطنت وفریب حتی خریدار را هم نمیذاشت چکش رو پاس کنه یک ماه طول کشید بعداز اخرین چک که تونستیم بگیریم دیرکرد هم نگرفتیم موقع معامله هم 80 میلیون با تبانی خریدار وسواستفاده از احترام بین خانواگی ما ورودرواسی قراردادن از خود من تخفیف گرفت وقیمت خونه رو پایین آورد حتی 20میلیون هم از خریدار حق کمیسیون گرفته.

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، مدعی باید توافق شفاهی را اثبات نماید. می توانید شرایط توافق را با کمک ادله ای که وجود دارد اثبات نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما انکار نمایید
دعوای ایشان رد خواهد شد
و بنگاه املاک مطلقا نمیتواند مبلغی بیشتر از تعرفه املاک از شما اخذ نماید
و لایحه تخصصی تنظیم و برای دادگاه ارسال نمایید