مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی شخص

با سلام
برادر من با داشتن همسر و دو فرزند 15 سال پیش از خانه قهر کرد تا پنج سال گاها خبری می رسید خانه اقوام رفته یا دیده شده اما ده سال است هیچ خبری نداریم همان موقع ها اعلام مفقودی کردیم اما چون هر روز پدرم را برای شناسایی فوت شده ها میبردن و حال پدرم بد میشد پرونده اعلام مفقودی را پیگیری نکردیم.
الان برای نرفتن سربازی تک پسرش باید اعلام مفقودی مجدد کنیم یا همسرش طلاق غیابی بگیرد؟

پاسخ ها :

سعيد  سواري

سعيد سواري :

با سلام.چنانچه برادر شما در قيد حيات بوده و موت فرضي وي ثابت نشده، مكلف به انجام خدمت زير پرچم است.