مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

سلام
در دادگاهی در تهران اجراییه صدرور چک بلامحل برایم صادر شد خودم ساکن مازندران هستم درخواست اعسار دادم جلسه رسیدگی اعسار در کجا برگزار میشود؟ تهران یا دادگاه محل سکونت من(درخواست کننده اعسار)؟ لطفا مستندات قانونی را نیز مرقوم فرمایید ممنونم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
محل صادر کننده رای
یعنی تهران

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
دادگاه صادر ‌کننده رای در ‌مورد چک ، صلاحیت رسیدگی به دعوای اعسار را خواهد داشت