مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعلق یارانه معیشتی به دلیل مسافرت بنده

باسلام
پدر بنده بازنشسته ارتش است که حدود 15 ساله که بنده از ایشون پولی نگرفتم ولی چون بنده مسافرت خارجی که به خرج خودم حتی نبوده رفتم یارانه معیشتی به خانوادم تعلق نگرفته لطفا راهنمایی کنید چطور میتونم کمکشون کنم آیا میتونم درخواست خویش سرپرستی کنم؟

پاسخ ها :

سعيد  سواري

سعيد سواري :

با سلام. طبق اعلام خبرگزاري هاي در فصاي مجازي (مانند شبكه خبري خوزستان و غيره) در بودجه سال ٩٩، از سال آينده يارانه معيشتي به همه تعلق خواهد گرفت.