مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مال به قصد فرار از دین برای پرداخت مهریه

هیئت عمومی دیوان عالی کشور با صدور رای وحدت رویه‌ شماره 774 به‌تاریخ 20 فروردین 98 اعلام کرد: منتقل کردن اموال توسط فرد به دیگران، قبل از محکومیت قطعی او به پرداخت دین، مصداق جرم انتقال مال به قصد فرار از دین نیست.
آیا رای اداره ثبت اسناد رسمی بر توقیف اموال مبنی بر پرداخت مهریه ، همان رای قطعی دادگاه است ؟

پاسخ ها :

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

سلام خیر اکنون روال مطالبه مهریه فرق کرده و اگر اموالی توقیف شده نمیتواند به کسی منتقل شود