مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام‌.خواهرم سهم الارث خودش رو به یکی واگذار کرده و این صلح نامه بصورت امانت بوده و طرف کلی هم پیام ازطریق خط خودش داده که این صلح نامه امانت دست من هست و اگر کاری کردم به شما خیانت کردم و از من شکایت کن....حالا این خانم صلح نامه رو به کسی دیگه ای واگذار کرده.‌‌‌....آیا خواهر من باتوجه به اس مس هایی که داره میتونه خیانت در امانت شکایت کنه؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. ممکن است. موضوع نیازمند بررسی شرح ماوقع واسناد ومدارک است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اینکه فرد مقابل مرتکب جرم شده است شکی نداریم ولی اینکه خیانت در امانت است یا مصداق جرم دیگری است زمانی مشخص میشه که رویت شود اسناد و مدارک