مشاوره حقوقی رایگان - سیم کارت متوفی

سلام یه خط موبایل همراه داشتم بنام برادرم بودیعنی ایشون بااولین حقوقشون برام هدیه خریده بودن بایک دستگاه گوشی سال 89 فوت کردن اون زمان 3 ورثه داشتن وتاچندسال بعدفوتشونم استفاده میکردم دو سه ساله مسدودشده ازوراثشم پدرومادروهمسرش ،پدرمون فوت کردن وهمسرش که ازشهرستان بودن چندروزی بودعقدکرده بودن برادرم فوت نمودن وهمسرش یک وکالت کاری بهم دادن برای پیگیری کارای اداری وفلان رفتن ازاون زمون خبری ازشون نداریم ومادرمون هم بامن زندگی میکنن لطفا راهنمایی کنین چطوری دوباره سیم کارتمومیتونم فعالش کنم البته خط گرانقیمتی نیست ولی برای من خیلی ارزشمنده یادگاریه درضمن قولنامه داده بودبرم بنام بزنم نمیدونستم اینطوری میشه مخابراتم بعداقولنامه راقبول نکردن سپاسگزارم اززحماتتون خواهش میکنم جواب بدهید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. با اخذ انحصاروراثت از وراث قانونی وبعد اخذ وکالت از ایشان جهت نقل وانتقال به دفاتر پیشخوان مراجعه کنید