مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت

سلام وقت بخیر. من چند روز پیش یک آقایی به من پیام داد که عکساتو پخشش میکنم و منو مورد ازارو اذیت قرار میده و هروز با شیو هایی مختلفی تهدیدم میکنه من چه جوری میتونم از دست این آدم روانی نجات پیدا کنم لطفا کمک کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان مزاحمت و تهدید شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید در دفتر خدمات قضایی شکوائیه تهدید به انتشار عکس و فیلم خصوصی را مطرح نمایید
و مستندات و دلایل خود را ارائه نمایید