مشاوره حقوقی رایگان - تماس با اوراژانس اجتماعی

باتشکر از همکاران سایت دادراه در پاسخ به پرسش قبلی،
من با سه برادر کوچکتر وحتی خود مادر راضی به تقسیم ارث، تا زمانی که مادر زنده هست نیستیم،
سوال :اورژانس اجتماعی با چه روشی مانع از ادامه فحاشی و آزار روانی برادر بزرگترم میشود؟؟
میترسم !!! چون برادرانم غلظت خون دارن و پدرم بر اثر عصبانیت وپارگی رگ آئورت قلب در محل کارش فوت کرد ! که چنین اتفاقی برای برادر بزرگترم با فهمیدن تماس من با اورژانس اجتماعی بیافتد!!

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان طرح دعوی فراهم است. که این امر نیز مستلزم اطلاع طرفین است