مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کنم چی میشه بخوام برم بهزیستی باید چکار کنم

سلام. ببخشید من 15سالم هست یه خواهر کوچیک تر دارم پدرم همیشه کتک هم میزنه فحاشی میکنه مادرم هم فحاشی میکنه وقتی میزنه تا حد مرگ میزنه براش مهم نیست میمیرم یا زنده میمونم میگه میکشمت هیچ کاری هم نداره خواهر کوچیک ترم رو هم میزنه میگه من اصلا بچه برا چیمه مادرم هم از پدرم بدتره هر حرفی دلش میخاد میگه میزنمون

پاسخ ها :

کودک آزاری ضرب و جرح توسط پدر ضرب و جرح توسط مادر تماس با اورژانس اجتماعی اورژانس اجتماعی