مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه نفقه فرزند

سلام وقت بخیر
من 18 سال و 7 ماه هم است تا تابستان سال قبل مادرم برای من و خواهرم درخواست نفقه کرده بود و نفقه تعیین شده بود این تابستان که مادرم تعدیل زد گفتن خودم باید درخواست بدم الان که درخواست نفقه از پدرم دادم قاضی به اون دادخواستی که مادرم داده بود استناد کرد و گفت که قبلا نفقه شما طبق گزارش اصلاحی صادر شده به رای اعتراض کنم یا دادخواست تعدیل نفقه بدم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بدوا به رای اعتراض بزنید درصورت عدم حصول نتیجه. مادرتان نسبت به نفقه شما درپرونده قبلی انصراف دهد و شما مجددا مستقلا دادخواست مطالبه نفقه دهید.