مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل

با عرض سلام. پدرم و عمویم سال 88 اپارتمانی را بصورت 3 دانگ 3 دانگ خریداری نمودند که پدر از همان ابتدا ساکن اپارتمان شدند و با عمویم هیچ گاه مشکلی نداشتند حتی چند سالی هم پدر 3 دانگ خودش را صلح کرده بود به ایشان و بعدا باطل کردند و بعد فوت پدر درسال99 مادرم هم خانه دیگری را اجاره کردند و طی این 3 سال که از فوت پدر میگذرد اجاره نامه داریم فقط برادرم بدون اینکه من و مادرم رادر جریان بگذارد در اپارتمان مشاعی سکونت دارد . سال گذشته هم اضهارنامه ای دادیم به عمو که در تصرف ما نیست ولی اخیرا ایشان اقدام به شکایت بابت اجرت امثل از سال 88 کرده اند و اضهارنامه ما را خلاف واقع عنوان کرده اند و قبل از جلسه دادگاه به حضور قاضی رفته و نظر ایشان را نسبت به ما بدبین کرده اند حالا سوال من اینه که چیکار میتوانیم انجام دهیم ایا دادگاه به ضرر ما میشود و ملزم به پرداخت میشویم؟
ممنون میشم پاسخ دهید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به نسبت سه دانگ خویش درصورت عدم استفاده از ملک واثبات استفاده شما یا پدرتان ، اجرت المثل به ایشان تعلق میگیرد.