مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو

با سلام پدرم 2سال فوت کرده و برادرم به شخصی مبلغ 40میلیون چک داده که نتونسته سر وقت پاس کنه و طلبکارش تنها دارایی پدرم که نيسان وانت بوده که و زندگی 2خانوار و میروند توقیف کرده ما 4برادر و مادرم و مادربزرگم سمت پدری جز وراث هستیم و ضمنا حصر وراثت انجام نشده. راهی برای رفع توقیف و شکایت از طلبکار برادرم هست یا خیر چون ارزش ماشین امروز حتی 40میلیون هم نیست

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
فقط می تونید سریع انحصار وراثت کنید و با پرداخت سهم الارث برادرتان از وانت (معادل قیمتش) به اجرای احکام درخواست رفع توقیف خودرو رو بکنید