مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی

سلام خسته نباشید. 15 روزی هست یک گوشی موبایل خریدم به قیمت 6میلیون فروشنده با قید اینکه گوشی 5G هست و فارسی میشه بنده رو راغب به خرید موبایل کردن و حالا بعد از چند روز متاسفانه متوجه شدم گوشی 4G هست و فارسی نمیشه حتی قیمت 4G پایین تر از چیزی هست که پرداخت کردم. فاکتور رو هم گرفتم و توش قید شده 5G .
میخواستم بدونم ایا راهی هست که بشه شکایت کنم ؟
چه مدت زمان میبره؟
آیا ارزشش رو داره؟
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.مرسی

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بله قابل پیگیری هست ولی اون دیگه بستگی به خودتون داره که ببینید ارزشش رو داره یا نداره .

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می تونید معامله را فسخ کنید. به علت خیار تدلیس.
فسخ فوری باید اعلام شود. همان مبلغی که پرداخت کردید باید عودت شود.