مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل ایام تصرف

سلام. بنده در سال 90 آپارتمانی را با قیمت مشخص بصورت رهن و با قرارداد شفاهی برای مدت دو سال در اختیار شخصی قرار دادم، اما پس از اتمام مدت اجاره طرف ادعای بیع نمود که منجر به شکایت طرفین از همدیگر شد و نهایتا دادگاه رای به تایید قرارداد اجاره و حکم تخلیه داد. سوال بنده این هست که با توجه به اینکه روند دادرسی 4 سال طول کشیده و طی این مدت مبلغ اجاره آپارتمان هم بیش از دو برابر شده و چون اپارتمان بصورت رهن در اختیار شخص دیگری قرار گرفته و اجاره بهایی در طی دو سال قرارداد شفاهی دریافت نمیشده آیا برای بعد از اتمام مدت زمان رهن بنده میتونم تقاضای اجرت المثل ایام تصرف داشته باشم البته با ذکر این نکته که مبلغ رهن در اختیار بوده است؟

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

وقتی ملبغ رهن در اختیار شما بوده دریافت اجرت معنایی نخواهد داشت

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام، مابه التفاوت افزایش اجاره را میتوانیدازدادگاه بخواهید.موفق باشید