مشاوره حقوقی رایگان - استناد بازپرس

با سلام و احترام
در یک پرونده رباخواری، گزارش اطلاعات و شهود و بازپرسی قبل از ارجاع پرونده به محل وقوع جرم و کارگر شخص متهم و نظر کارشناس اولیه همگی بر وقوع جرم رباخواری میباشد.
متهم فقط درخواست کارشناس 3نفره داده و در آن جدا از اینکه تبانی رخ داده، قیمت پایین عرف و فقط 40درصد بیشتر از مبایعه نامه نظر دادند و ما درخواست کارشناس 5نفره دادیم.
بازپرس می‌تواند با تکیه بر این کارشناسی و بدون توجه به اصل موضوع که ربا میباشد رای به منع تعقیب صادر نماید؟
با تشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. احتمالا به هیت پنج نفره جهت کارشناسی ارجاع و بعد از آن دادگاه اظهار نظر می نماید