مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت تصادف

باسلام
حدود شش ماه پیش ماشینی از سمت راست به ماشین من برخورد کرددریک بزرگراه وقتی نگه داشتیم کنار بزرگراه ماشین اینجانب هیچ خسارتی ندیده بود اما ماشینی که به من زده بود گلگیرش کنده شده بود راننده اون ماشین گفت نیاز نیست پلیس خبر کنیم ورفت وحالا بعد از شش ماه دادخواست علیه من داده
حالا من چیکار باید بکنم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع کارشناسی میگردد، درصورتیکه نظریه مورد قبول نبود مجددا قابل اعتراض است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که بتواند اثبات نماید شما مقصر هستید می‌تواند خسارات خود را دریافت کند