مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت دیه

با سلام خدمت وکلای عزیز
بنده دانشجو هستم 3 سال پیش چند نفر بامن درگیر شدند و من با چاقو دونفر از اونها رو زدم خودم تنها بودم مجبور شدم برای دفاع از جان خودم حالا براشون 700 میلیون دیه زدن و من ندارم هیچی به اسمم نیست حساب های بانکیم هم اصلا هیچوقت بالای 200 هزارتومان داخلشون نبوده تا 18 سالگی هم زیر نظر کمیته امداد بودم درخواست اعسار دادم دوتا شاهد هم بردم برای حرفام خودم زندان بودم گفتم ماهی 2 میلیون میتونم بدم با پیش پرداخت 10 میلیون تومان و قاضی اعسار من رو رد کرد اعتراض زدم برای تجدید نظر با مدارکی شامل استهشاد محلی با مهر معتبر دهیار به اثبات حرفام و نامه ای از طرف کمیته امداد که مادرم سرپرست من است . ایا امکان دارد تجدید نظر برایم قسطیش کند اگر راهی هست ممنون میشم با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه تجدیدنظر با توجه به محتویات پرونده اظهارنظر خواهد کرد