مشاوره حقوقی رایگان - زمین با کاربری مسکونی فروخته شده است در حالی که کاربری آموزشی دارد آیا استرداد ثمن به نرخ روز می شود

با سلام بنده در سال 1393 زمینی خریداری نموده ام با عنوان مسکونی که بعد از دوسال در سال 95 جهت ساخت یا فروش به اداره بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مراجعه کرده و متوجه شدم که بنیاد مسکن در زمانی که زمین زراعی بوده با اجرای طرح هادی از کاربری زراعی به کاربری آموزشی تبدیل کرده است و مسکونی نیست و الان به بنده مجوز ساخت یا فروش را نمیدهد
بنده شکایت کرده ام و از نظر قاضی با توجه به اینکه در قولنامه عادی که داشته ام زمین مسکونی بوده و بعد مشخص شده که از ابتدای اجرای طرح هادی زمین کاربری آموزشی داشته است قاضی گفته معامله باطل است و فاسد در معامله تشخیص داده آیا به نرخ روز معامله باطل می شود.؟ هنوز رای صادر نشده است
آیا زمین به دلیل اینکه در طرح آموزشی یا معبر قرار گرفته زمین مستحق الغیر است ؟
آیا میتوانم استرداد ثمن معامله به نرخ روز را از فروشنده داشته باشم
آیا ممکن است حکم زندان برای فروشنده صادر شود.؟
با تشکر

پاسخ ها :

امید رضائی تبریزی

امید رضائی تبریزی :

استان :

با سلام،بایستی مدارک را عینا به وکیل نشون دهی راهنمایی دقیق نماید