مشاوره حقوقی رایگان - نماینده حقوق شرکت

باسلام وقت بخیر. ما نمایندگی یک کالا هستیم. هم علیه شرکت اصلی و هم نمایندگی طرح دعوا شده. خواستیم از یک وکیل استفاده کنیم ایشون گفتن چونکه نمایندگی شناسه ملی نداره وکالتنامه درسیستم ثبت نمیشه و از مدیر عامل هم نمیشه وکالت گرفت چون اسمشون در پرونده نیست و شعبه قبول نمیکنه . مدیر نمایندگی مسافرت هستن. الان نمایندگی چطور میتونه از خودش دفاع کنه؟
نماینده حقوقی رو شرکت باید معرفی کنه یا نمایندگی ؟
آیا شرکت میتونه همزمان هم برای خودش هم برای نمایندگیش نماینده حقوقی معرفی کنه که در جلسه شرکت کنند؟
آیا مدیر نمایندگی میتونه همزمان هم مدیریت نمایندگی رو داشته باشه هم نماینده حقوقی باشه ؟
اگه کارمند نمایندگی لیسانس حقوق یا سابق کار حقوقی نداشته باشه و بعنوان نماینده حقوقی معرفی بشه دادگاه در موردش استعلام میگیره ؟...
ممنون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید بعنوان نمایده چون علیه شما نیز طرح دعوی شده مستقلا وکیل بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خود شرکت می تواند وکیل یا نماینده حقوقی معرفی کند.