مشاوره حقوقی رایگان - شکستن شیشه خودرو

من بعد از کنسل کردن اسنپ با راننده اسنپ در گیر شدم و او درحضور اهالی محل وکسبه شروع کرد به فش دادن وفحاشی ومن هم با مشت به شیشه ماشینش زدم وشکست وبعد از رفتن من زنگ زده به پلیس وصورت جلسه کرده من هم استشهاد از کسبه واهالی محل جمع کرده ام که حدود 20نفر میباشند میخواستم مراحل این پرونده رو بدونم البته فقط شکسته شدن شیشه هست وجانی چیزی نبوده

پاسخ ها :

مرتضی روحانی مقدم

جناب آقای مرتضی روحانی مقدم:

اتهام شما تخریب هست شماهم به جرم توهین با معرفی گواه میتوانید شکایت کنید