مشاوره حقوقی رایگان - دستور قضایی

با سلام.بنده در مورخه1402/8/11 در ساعت19،50 درحال گذر از محور مرند به تبریز بودم که به علت بارش باران و وجود مه غلیظ تصادف گردیده بود و یک سواری وانت مزدا 1600 به شماره 15 ایران.... با یک سواری پراید به شماره 99 ایران....... برخورد کرده بودند که وانت چپ کرده بود و من سرعتم رو کم کردم که رد شوم که در اون حال یک سواری سمند سفید از پشت از طرف راست به ماشین من کوبیده و فرار کرد که حاضرین پیاده تصادف مزدا و پراید شاهد قضیه بودند و چون وضیعت جوی حاکم اجازه خواندن پلاک را نمی‌داد ولی به احتمال 25 یا 35 با چراغ زنون جلو رو داشت که متواری شد.حال تقاضای صدور دستور قضایی مبنی بر بازبینی دوربین‌های پلیس راه استان.شهرداری صوفیان و اماکن مسیر رو دارم.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. ابتدا طرح دعوی کنید واز دادگاه درخواست استعلام نمایید.