مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای پزشک معتمد پزشک قانونی

با سلام
من 18مرداد 1402 با یک موتور سیکلت تصادف کردم (عابر پیاده بودم) و موتور به زانوم خورد بعد از کروکی پلیس و اومدن امبولانس در بیمارستان بعد از 2 ساعت گفتند که پام نشکسته و مرخص کردند اما بخاطر درد پیش دکتر ارتوپد رفتم و اون هم گفت درشت نی ترک داره وباید گچ بگیری و رباط و مینیسک هم پاره شده.زمانی که پام در گچ بود پزشک معتمد فقط برای من ضرب دیدگی زانو زد بعد از عمل رباط (18شهریور)در جلسه دادگاه(20مهر) وقتی فهمیدم دوباره اعتراض کردم و این بار همان پزشک معتمد قبلی نوشت که پا عمل رباط داشته اما مربوط به تصادف نیست درصورتی که قبل تصادف من کاملا سالم بودم و هیچ عمل جراحی نداشتم . برای اطمینان آزمایش mri به 2تا پزشک دیگه نشان دادم و تایید کردن باید عمل میکردم با توجه به این که دادگاه رای صادر کرده و مهلت20 روزه اعتراض به رای هم تمام شده من باید چکار کنم؟
اگر دفاتر خدمات قضایی شکایت ثبت کنم دقیقا باید از چه کسی شکایت کنم تا پزشک معتمد دیگری بررسی کند.
با تشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به رای اعتراض وخواستارارجاع مجدد به کمیسون پرشکی شوید ومدارک خویش را پیوست کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر رای قطعی صادر شده باشد امکان اعتراض وجود نخواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق دفتر خدمات قضایی موضوع را پیگیری کنید